DE PERSONAL TRAINERS

ITS Personal Training combineert het beste van de sport en beweging met persoonlijke aandacht en begeleiding. Je traint in onze Performance Center aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan in Barneveld, tegenover het mooie Schaffelaarsebos. Jouw trainers zijn oud-zwemtopper Allan Barends en atleet Bas Markies. Ze helpen je om je doelen te bereiken. Niet door die doelen krampachtig op de eerste plaats te stellen, maar juist door een gezonde leefstijl te ontwikkelen. En dan komen die resultaten vanzelf. Bewuster. Belastbaarder. Fitter. Gezonder. Zien we jou binnenkort?

LIJKT ME LEUK, IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN.
IK WIL DE MOGELIJKHEDEN BEKIJKEN, WAT PAST ER BIJ MIJ?
</p>
<h2>BAS MARKIES</h2>
<p>

BAS MARKIES

Personal Trainer

Bas Markies is meervoudig Nederlands Kampioen Tienkamp, sport nog altijd op topniveau en heeft een achtergrond als militair sportinstructeur. Maar wees niet bang voor drills. Deze atleet loopt met je mee, helpt je om slimmer te bewegen en structuur te vinden in je voedingsgewoontes en de hoeveelheid dagelijkse beweging. Kortom: hij zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk sterker in je schoenen komt te staan.

Bas is Nederlands kampioen tienkamp 2013, 2014, 2015 en 2016.
</span></p>
<h2>ALLAN BARENDS</h2>
<p>

ALLAN BARENDS

Personal Trainer

Allan Barends zwom jarenlang op topniveau, voordat hij aan de slag ging als fitnesscoach en personal trainer. Zijn drive? Mensen helpen bij het ontwikkelen van een gezonde(re) leefstijl, door ze bewust te maken van de manier waarop ze leven en bewegen. Sporters zijn enthousiast over de effectieve manier waarop hij traint en begeleidt. Bij ITS Personal Training leren wij je hoe je deze het beste kunt gebruiken. Dat is onze kracht!

Allan is oud-zwem topsporter met meerdere Nederlandse titels.