ITSPT 1:1

INDIVIDUELE TRAINING & BEGELEIDING

Je werkt twee keer per week één uur lang individueel met een personal trainer aan het bereiken van jouw doelen. Alle aandacht en volop privacy dus. Je sport op een moment dat past in jouw agenda. Of dat nu ‘s ochtends vroeg, overdag of in de avond is. In onze Performance Center doe je gevarieerde circuittrainingen met kracht- en cardio-oefeningen die helemaal op jouw lichaam en doel zijn afgestemd. Jouw trainer motiveert je, daagt je uit om steeds een stapje verder te gaan en is de stok achter de deur als je aan opgeven denkt.

1x in de week: €220,- (per maand)
2x in de week: €340,- (per maand)

ITSPT 1:2

SAMEN SPORTEN & BEGELEIDING

Samen sporten met je partner / trainingsmaatje. Onder begeleiding van een personal trainer werken jullie aan het bereiken van jullie doelen.

1x in de week: €170,- (p.p. per maand)
2x in de week: €270,- (p.p. per maand)

Ik wil graag een afspraak maken voor een vrijblijvende proefles

ITSPT 1:4

TRAINING & BEGELEIDING IN EEN GROEP VAN MAX 4 PERSONEN

Je werkt twee keer per week één uur met een personal trainer aan het bereiken van jouw doelen. Dat doe je op een moment dat past in jouw agenda. Of dat nu ‘s ochtends vroeg, overdag of in de avond is. Afhankelijk van het gekozen moment train je met maximaal drie anderen tegelijk. In onze Performance Center doe je gevarieerde circuittrainingen met kracht- en cardio-oefeningen. Je volgt samen met anderen dezelfde training, maar als het nodig is worden de oefeningen voor jou aangepast. Jouw trainer motiveert je, daagt je uit om steeds een stapje verder te gaan en is de stok achter de deur als je aan opgeven denkt

1x in de week: €120,- (per maand)
2x in de week: €170,- (per maand)

Ik wil graag een afspraak maken voor een vrijblijvende proefles

ITSPT @ THE OFFICE

DAT WERKT (EN IS NOG LEUK OOK)

Fitte medewerkers zijn creatiever, productiever en minder vaak ziek. Maar als u werknemers een abonnement op de sportschool cadeau geeft, gaan alleen de fanatiekelingen. Kies daarom voor PT@THEOFFICE. Dan sport iedereen. PT@THEOFFICE is een afwisselende, teambuildende circuittraining bij u op de werkvloer. De oefeningen worden zorgvuldig afgestemd op de belastbaarheid van uw medewerkers. Dat gebeurt onder professionele begeleiding van een ervaren personal trainer, die de benodigde trainingsmaterialen meeneemt. U bepaalt zelf hoe vaak uw werknemers sporten. En of ze dat voor, onder of na werktijd doen. PT@THEOFFICE is fiscaal vriendelijk aan te bieden. Vraag uw accountant of onze trainers naar de mogelijkheden.

1x in de week: €520,- excl. 6% BTW (per maand)

OVERIGE OPTIES

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar om je te helpen naar je doelstellingen, neem daarom dan ook gerust eens contact met ons op om te kijken of wij je verder kunnen helpen.

Contact opnemen

Bewuster, Belastbaarder, Fitter, Gezonder.

Dat is waar wij voor staan.